Archief

Relaties krijgen 'Kijk op zaken'

Begin dit jaar heeft Van Kempen & Van Vuren Accountants zich aangesloten bij DRV Accountants en Belastingadviseurs. In de nieuwsbrief 'Kijk op zaken' komt die uitbreiding meteen in het openingsartikel aan bod.

De drie vestigingen van Van Kempen & Van Vuren Accountants, in Hellevoetsluis, Hoogvliet en Oud-Beijerland zijn geïntegreerd in de grotere DRV-organisatie, die nu 11 kantoren telt in Zuidwest-Nederland. Bestuursvoorzitter Manfred Zurhorst van DRV zegt daarover in de nieuwsbrief: “Wij vinden het uitermate belangrijk om in alle opzichten dichtbij cliënten te staan. In onze visie kan dat alleen als je compacte,

toegankelijke kantoren hebt die snel en goed bereikbaar zijn voor

je cliënten”.

De eerste 'Kijk op zaken' in 2010 is vorige week verschenen. Klanten en relaties van DRV ontvangen de nieuwsbrief vier maal per jaar. Zij blijven op die manier op de hoogte van actualiteiten binnen de vakgebieden van DRV: accountancy, belastingadvies, subsidieadvies en corporate finance. De ondernemers zelf hoeven zich op deze manier dus niet geheel in de materie te verdiepen. De adviseurs van DRV zijn namelijk het directe aanspreekpunt voor aanvullende vragen; vandaar dat bij bijna ieder artikel een DRV-er door middel van een foto op de voorgrond wordt geplaatst. Geen pasfoto, maar fotografie die deze personen neerzet zoals ze zijn: professioneel én persoonlijk.

Met 11 kantoren en 475 medewerkers is DRV Accountants en Belastingadviseurs één van de grootste regionaal werkende organisaties in de branche. Hierdoor kan DRV een hoog expertiseniveau waarborgen, wat het weet dat te koppelen aan een laagdrempelige, persoonlijke werkwijze. Juist die combinatie van die toegankelijkheid en het kennisniveau komt naar voren in 'Kijk op zaken'.