Archief

Samenwerking geeft signaal af

Sinds 7 september 2011 hebben Flash Services Nederland en SAIT Zenitel Netherlands BV een gezamenlijke vennootschap opgericht met de naam 2WAY BV. Het doel van deze samenwerking is om de sterke punten van beide organisaties op het gebied van radiocommunicatie te bundelen en binnen de markt van Openbare Orde- en Veiligheidsdiensten als één professionele partij naar buiten te treden.

Door de samenwerking van Flash en SAIT Zenitel in 2WAY BV, kunnen organisaties binnen de OOV-sector profiteren van een breder pakket aan services en diensten, waaronder een uitgebreid verhuurconcept, een betere regionale spreiding met meer landelijke servicepunten en een bundeling van kennis en expertise op het vlak van radiocommunicatie. Kenmerkend voor de werkwijze van 2WAY zijn de korte lijnen en de klantgerichte aanpak.

BOOM Communicatie werd gevraagd deel te nemen aan een bureaucompetitie om de corporate identity van 2WAY te visualiseren. “Het heeft ons bij deze competitie enorm geholpen dat we de markt van radiocommunicatie goed kennen. Naast deze branchekennis heeft onze doortastende, maar creatieve aanpak ervoor gezorgd dat we de juiste snaar hebben weten te raken. Ik ben dan ook erg blij dat we voor deze ambitieuze joint venture aan de slag gaan”, aldus Eva Selij van BOOM Communicatie. “Met succes presenteerden we een herkenbare huisstijl en communicatieconcept”, vertelt communicatieadviseur Luuk Schils. In het kleurenpallet is gebruik gemaakt van de signaalkleuren van politie, brandweer en ambulance. Naast deze herkenbare kleuren is er ook qua vormentaal een link met het oov-segment. Het logo herbergt kenmerken van de signalering die je aantreft op ambulances en politie- en brandweerauto's. In de huisstijl is ook de V-vorm – van veiligheid – verwerkt.

Op korte termijn worden de promotionele middelen en de website gerealiseerd.