Archief

Seatec komt verder met huisstijl

Met de slogan 'Where no technology has gone before' geeft Seatec duidelijk aan waarin het zich onderscheidt: oplossingen in de onderwatertechniek die verder gaan dan de gebruikelijke. De slogan maakt deel uit van de vernieuwde visuele communicatie, die Seatec onlangs heeft gelanceerd.

Seatec Underwater Systems BV ontwerpt en fabriceert high-tech onderwaterapparatuur voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals baggeraars, scheepswerven en ministeries. BOOM gaf hen advies ten aanzien van hun positionering en ontwikkelde een nieuwe huisstijl. Het logo hierin is vrij basic gehouden. Het bedrijf had behoefte aan een tijdloos en makkelijk toepasbaar logo, dat aansloot bij de branche die zich kenmerkt door een no nonsens houding en een internationale scope. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van het logo was de mogelijkheid het als label toe te passen op alle machines, apparatuur en voertuigen van Seatec.

In de marketingcommunicatie komt de slogan duidelijk naar voren, in combinatie met een afbeelding onder zeeniveau. De vooruitstrevende kant van Seatec en hun hoogwaardige kennis wordt hiermee op de voorgrond geplaatst.