Archief

Sessie BOOM tijdens bijeenkomst KvK

Ondernemers die deelnemen aan de nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland, krijgen naast een hapje en een drankje ook ‘food for thought' aangereikt. Er zijn namelijk speciale inspiratiesessies aan het programma toegevoegd.

BOOM Communicatie bedacht de rode draad voor de bijeenkomst. Het thema ‘Nieuwe kracht' draait om het hervinden van de inspiratie binnen de eigen organisatie. Door de huidige economische tijden zijn veel ondernemingen vooral bezig geweest met interne bedrijfsprocessen en kostenbeheersing. Belangrijk natuurlijk, maar wat niet vergeten moet worden, is dat werken leuk, positief en inspirerend moet zijn! Drie inspiratiesessies, die tegelijkertijd plaatsvinden, gaan daar verder op in.

TempoTeam geeft letterlijk invulling aan het thema ‘Nieuwe kracht' met een sessie over ‘Het nieuwe werken'. Jack Braeken gaat vooral in op veranderen en nieuwe kansen. BOOM Communicatie benadrukt juist dat de kracht in jezelf moet worden gevonden. In een dynamische sessie geven Hans van den Boom en Joop Maas, directeur en vestigingsmanager van BOOM, aan dat je authentiek én onderscheidend moet zijn. Aansprekende organisaties en merken hebben namelijk één ding gemeen: door dichtbij zichzelf te blijven, zijn zij geloofwaardig, aanstekelijk en relevant.

“Aan de hand van herkenbare cases willen wij laten zien dat je een krachtig en relevant merk kunt bouwen, als je eigen identiteit daarvoor het vertrekpunt is. Bepalen wat nu écht je drijfveer is en daar naar handelen; daar gaat het ons om”, geeft Joop Maas aan.

De inspiratiesessies vinden plaats op maandag 10 januari in theater De Mythe te Goes. Het programma ziet er als volgt uit:
15.45 uur | Ontvangst deelnemers inspiratiesessies (in theater De Mythe te Goes).
16.15 uur | Inspiratiesessies BOOM Communicatie/Tempo Team/Jack Braeken.
17.15 uur | Ontvangst bezoekers officiële programma en netwerken.
17.35 uur | Eindejaarstoespraak door Chris Rutten, voorzitter KvK.
17.50 uur | Uitreiking Prijs Creatief Ondernemerschap.
18.30 uur | Netwerken met walking dinner en drankje (in Grote Kerk te Goes).
20.00 uur | Einde bijeenkomst.

Aanmelden kan via www.kvk.nl/nieuwjaar.