Archief

Sessie inspireert KvK-publiek

Dicht bij jezelf blijven en dus vooral focussen op je passie. De deelnemers aan de interactieve sessie van BOOM Communicatie, kregen hiervoor handvatten aangereikt. Dat leverde enthousiaste reacties op. De sessie was onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland, die gisteren plaatsvond in Goes.

Er was veel animo voor de inspiratiesessie van BOOM, waarvoor zich maximaal 140 personen konden opgeven. De sessie was in een mum van tijd ‘uitverkocht'. Joop Maas, vestigingsmanager van BOOM in Goes en één van de sprekers: “Dat geeft aan dat ons thema aanspreekt. Authentiek zijn in je bedrijfsvoering, is door de crisis misschien wel meer dan ooit van belang. Mooie praatjes verkopen niet meer; klanten prikken daar meteen doorheen. Men wil organisaties die écht zijn, met échte mensen die eenzelfde inspiratie delen. Maar dan moet je die gezamenlijke passie wel goed bepalen, vastleggen en met z'n allen waarmaken”.

“Aan de hand van herkenbare cases wilden wij laten zien dat je een krachtig en relevant merk kunt bouwen, als je eigen identiteit daarvoor het vertrekpunt is. Bepalen wat nu écht je drijfveer is en daar naar handelen; daar gaat het ons om”, geeft Joop Maas aan.

Maas verzorgde de presentatie samen met Hans van den Boom, de algemeen directeur van BOOM Communicatie. Hij wist de aanwezigen op te zwepen om na afloop van de presentatie over hete kolen de zaal uit te lopen. Van den Boom: “Geen echte kolen natuurlijk, maar het legt wel een link naar een belangrijke boodschap die wij willen meegeven: pas als je er écht in gelooft, kun je het bereiken. Hervind de inspiratie die je had toen je besloot een eigen bedrijf te beginnen of bij je huidige organisatie te gaan werken. Stel vanuit die drijfveer je doelen en ga die najagen!”.

Na afloop van de inspiratiesessie volgde de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak van KvK-voorzitter Chris Rutten. Aansluitend werd de Prijs voor Creatief Ondernemerschap uitgereikt aan Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen.