Archief

Slimme website voor Marsaki

Projectontwikkelaar Marsaki beschikt sinds vandaag over een geheel vernieuwde website. De website geeft een overzicht van de activiteiten van de organisatie en ontsluit het gehele woningaanbod van de projectontwikkelaar op een slimme wijze.

Marsaki is een jong en sterk groeiend bedrijf en wil een herkenbare en volwaardige speler zijn op de markt van projectontwikkeling. Deze ambitie komt reeds tot uiting in de strategische positionering van de onderneming. Met een actuele, professionele en informatieve website is Marsaki nu ook online herkenbaar en volwaardig aanwezig.

Doordachte webcommunicatie

Door middel van een integrale en planmatige aanpak is een fundament gelegd voor een succesvolle ontwikkeling van de webapplicatie. Daarnaast is de inzet van de bestaande digitale media van Marsaki herzien. Na een heldere inventarisatie zijn er bij aanvang van het ontwikkelproces bewuste keuzes gemaakt zodat vanuit een strategisch kader een effectieve en gebruiksvriendelijke website is gerealiseerd.

Door een uitgedacht informatief en grafisch ontwerp beschikt Marsaki nu over een slimme website die van meerwaarde is. De site biedt bezoekers gebruiksgemak, bewerkstelligt efficiency, informeert adequaat en draagt bij aan een positieve profilering van Marsaki.

De meerwaarde wordt grotendeels bepaald door de technische en informatieve intelligentie van de website. Zoekresultaten zijn snel en eenvoudig af te stemmen op de behoefte van een bezoeker. Daarnaast maakt de website veelvuldig gebruik van Google Maps zodat gebruikers ook geografisch kunnen navigeren.

Zie ook: www.marsaki.nl