Archief

Spectaculair evenement voor jong en oud

Eigentijds, maar met een flinke dosis nostalgie. Zo is niet alleen het evenement Wings & Wheels zelf te typeren, maar ook het logo dat voor dit evenement is ontwikkeld.

 

Tijdens Wings & Wheels is er van alles te zien en te beleven: vliegshows, oldtimers, virtueel vliegen, een militaire luchtvaartbeurs, oude tractoren, zweefvliegdemonstraties, parachutespringen en een Engelse lifestyle fair. Het spektakel vindt in Arnemuiden plaats tijdens het Pinksterweekend van 22 en 23 mei 2010.

Het logo dat BOOM voor het evenement heeft ontworpen, ademt de sfeer uit van de vijftiger jaren. Door de nostalgische bruintinten krijgt het logo een klassieke uitstraling, maar door de vorm, de typografie en de toepassing is het tegelijkertijd modern. De beleving van het evenement staat centraal in het logo. Dat is terug te zien in de gebruikte beelden, de vorm en de compositie. De auto's staan statig in het midden en de vliegtuigen komen sensationeel overvliegen. De vorm van het logo is geïnspireerd op een embleem of een insigne die rechtstreeks van een pilotenpak lijkt te komen.

Wings & Wheels is een spektakel voor jong en oud en biedt daarnaast volop netwerkmogelijkheden. BOOM is verantwoordelijk voor de communicatie rondom het evenement en is tevens hoofdsponsor. Relaties van BOOM kunnen Wings & Wheels als VIP bijwonen, eventueel samen met hun gezin (voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma). Wie hierin geïnteresseerd is, kan contact opnemen met zijn of haar contactpersoon bij BOOM.