Archief

Spectaculaire stunt Hans van den Boom

De directeur van BOOM waagt komend weekend zijn leven bovenop een vliegtuig. Hij doet dat tijdens Wings & Wheels 2010 te Arnemuiden.

Wings & Wheels is een evenement voor jong en oud tijdens het komende Pinksterweekend. Er is van alles te zien en te beleven: vliegshows, oldtimers, virtueel vliegen, een militaire luchtvaartbeurs, oude tractoren, zweefvliegdemonstraties, parachutespringen en een Engelse lifestyle fair. Speciaal voor de kinderen is er een speelwei en een uitgebreid kinderprogramma. BOOM is verantwoordelijk voor de communicatie rondom het evenement en is tevens hoofdsponsor.

Tijdens de airshow zaterdagmiddag worden er op de vleugel van een vliegtuig allerlei stunts uitgevoerd. Dit weekend krijgen de getrainde stuntmannen gezelschap van Hans van den Boom, directeur van BOOM, die net als hen met hoge snelheid bovenop een vliegtuig het luchtruim zal zoeken.

Meer informatie over Wings & Wheels op wingsandwheels.nl . Zie ook de vorige berichten over dit evenement op deze website: Eigentijdse nostalgieSpectaculair evenement voor jong en oud en Als VIP naar Wings & Wheels.