Archief

Startschot woningbeurs WOONLAND

WOONLAND Walcheren start vandaag in de Zware Plaatwerkerij te Vlissingen. Een woningbeurs die haar accent duidelijk legt op het wonen in de regio Walcheren. Met het gevarieerde aanbod aan exposanten en een gratis entree verwacht BOOM een groot aantal bezoekers en een geslaagd evenement.

De compacte woningbeurs is een belangrijk informatiemedium voor starters en doorstromers die gericht op zoek zijn naar een woning en voor senioren met specifieke woonwensen. De woningbeurs biedt informatie en advies op het gebied van het huren en kopen van een woning. De focus ligt op bestaande huizen, nieuwbouwprojecten en huurwoningen. Deelnemers aan WOONLAND zijn met name makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Voor bezoekers is de toegang gratis. Vandaag (vrijdag 15 oktober) van 13.00 tot 21.00 uur en morgen (zaterdag 16 oktober ) van 10.00 tot 17.00 uur is de beurs geopend voor iedereen die op zoek is naar een woning in Walcheren of gewoon lekker wil rondsnuffelen op een gezellige beurs in een inspirerende omgeving. De woningbeurs vindt namelijk plaats in de Zware Plaatwerkerij. Dat gebouw is te vinden midden op het voormalige terrein van Koninklijke Schelde, in het centrum van Vlissingen. Het is een uniek historisch, industrieel gebouw dat op steenworp afstand ligt van de parkeergarage Scheldeplein bij de Albert Heijn.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.woonland.nu.