Archief

Stunt directeur BOOM heeft goede afloop

Afgelopen weekend stond het Vliegveld Midden Zeeland te Arnemuiden in het teken van Wings & Wheels 2010. Een groot succes. Ook voor Hans van den Boom, die zondagmorgen 'zijn leven waagde' bovenop een vleugel van een vliegtuig tijdens 'Wing Walking'.
 

Wing Walking is een actie die tijdens luchtshows normaal door stuntmannen wordt uitgevoerd. De directeur van hoofdsponsor BOOM kreeg de gelegenheid te proeven van deze spectaculaire stunt. Hans van den Boom: “Het was een geweldige ervaring! Zodra de wielen van de grond kwamen, wist ik dat het goed was! Ik voelde op dat moment helemaal geen spanning meer. Eerder dit weekend heb ik een 'gewone' rondvlucht ervaren, maar dit is totaal anders. Nu kon ik alles heel goed zien en ervaren en voelde me vrij en onbevangen. Ik was afgeleid door dat gevoel en moest dus echt tegen mezelf zeggen: Je staat bovenop een vliegtuig; dit doe je niet iedere dag!”. Vrienden en familie keken gespannen toe tijdens het spektakel, dat overigens volgens Van den Boom in een flits voorbij was. De opluchting bij omstanders was groot toen hij weer heelhuids beneden was. De directeur is blij met de ervaring, maar vraagt zich af wat de volgende ervaring moet gaan worden, die dit weer kan overtreffen!

Wings & Wheels is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud. Zo waren er bijvoorbeeld oldtimers, mogelijkheden tot virtueel vliegen, een militaire luchtvaartbeurs, oude tractoren, zweefvlieg- en parachutesprongdemonstraties en een Engelse lifestyle fair.
 

Ook als klantevent was Wings & Wheels een groot succes. BOOM verzorgde speciale VIP-kaarten waar relaties heel dankbaar gebruik van maakte. Gratis entree voor de hele familie, een uitgebreide lunch, maar ook tussendoor volop eten en drinken. Ook rondvluchten in de Antonov werden door BOOM beschikbaar gesteld.