Archief

Synto weer nominatie FD Gazellen Awards

Installatiebedrijf Synto is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor de FD Gazellen Awards, hetgeen uniek is voor een projectorganisatie. Deze klant van BOOM® behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prijsuitreiking van de FD Gazellen Awards vindt plaats op donderdag 20 december 2008 in het Provinciehuis te Den Haag.

 

 

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt in samenwerking met het Financieel Dagblad. Bedrijven komen voor een nominatie in aanmerking als zij een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% hebben over een periode van drie jaar (2005 t/m 2007). Synto zal meedingen naar de FD Gouden Gazelle 2008 in de regio Zuid-Holland en Zeeland in de omzetklasse middelgroot (€ 2 mln. tot € 30 mln.).

 

 

Bij deelname aan de Gazellen Awards worden bedrijven gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen. Bij de indeling naar omzetklasse wordt uitgegaan van de omzet in het eerst jaar van de betreffende periode. Uitgesloten van deelname zijn pensioenfondsen, lege holdings, energiebedrijven, arbodiensten, franchisenemers van grote ketens en participatiemaatschappijen. Ook bedrijven met een structureel negatief eigen vermogen of werkkapitaal danwel bedrijven met een dubieus betalingsgedrag zijn uitgesloten van deelname.

BOOM® Creatie en Communicatie heeft voor Synto onder andere de positionering, de naamstelling, het logo, de huisstijl en de website verzorgd.