Archief

Talent Award voor Linda de Regt

Linda de Regt van Farm Pack heeft de Talent Award 2010 gewonnen. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt door de vereniging van contractcateraars Veneca. Linda de Regt wordt geprezen als een vernieuwende ondernemer in de conveniencefood.

De voorzitter van Veneca, Hans Rijnierse, licht de keuze voor Linda de Regt toe: “De afgelopen jaren bouwde zij een onderneming op die duurzaam produceert en een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig Nederlands product wereldwijd afzet”. Bij het in ontvangst nemen van de award en de geldprijs van 10.000 euro onderstreepte Linda de Regt het belang van een duurzame en gezonde toekomst: “De recente geboorte van mijn dochter heeft mij nog meer doen realiseren hoe belangrijk het is dat wij er voor zorgen dat onze kinderen weer leren om gezond en vooral lekker te eten. Dit brengt een belangrijke verplichting met zich mee, namelijk: duurzaam en verantwoord produceren”.

Veneca is de brancheorganisatie van 12 landelijk opererende contractcateringorganisaties (het verzorgen van restauratieve diensten op basis van een duurovereenkomst). De Veneca-leden verzorgen ruim 2 miljoen maaltijden per dag. De leden zijn: Albron Nederland, Appèl, Avenance, Compass Group, CuliCare Catering, Gate Gourmet Amsterdam, Hutten Business Catering, ISS Catering Services, KLM Catering Services Schiphol, Prorest Catering, SAB Catering en Sodexo.

Farm Pack is opdrachtgever van BOOM, onder meer voor de introductie van het kookconcept Farm Pack Cooking.

Gebaseerd op bron: Uiennieuws.nl

Foto: Kobalt Fotografie BFN