Archief

Tweede editie Woonbeurs

De voorbereidingen voor de tweede editie van de beurs 'Woon en Leef' te Bergen op Zoom zijn in volle gang. Deze beurs is het vervolg op de erg succesvolle eerste editie in 2007. De beurs maakt de bezoeker bewust van het nieuwste woningaanbod (huur en koop), het woongenot én de woon- en zorgmogelijkheden in de gemeenten Bergen op Zoom, Tholen, Woensdrecht en Steenbergen. Organisaties en bedrijven zoals woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeenten, bouwbedrijven makelaars, (financiële)adviesbureaus en zorginstellingen, kunnen vanaf nu contact opnemen met de beursorganisatie.

In de huidige tijd is het lastig om woningen te verkopen. Ook aanvullende diensten zijn erg lastig in de markt te zetten. De vijf woningcorporaties nemen met deze beurs het initiatief om aan de doelgroep deze prachtige regio te laten zien. Het is immers prettig wonen en leven in West-Brabant en Tholen!

De beurs vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 oktober van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag 31 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in Sportcentrum De Boulevard te Bergen op Zoom. 'Woon en Leef' is een initiatief van Castria Wonen, Soomland, Woningstichting Dinteloord, Wonen West Brabant en Woningstichting Woensdrecht. Zij hebben de gehele organisatie, begeleiding, promotie en realisatie uitbesteed aan BOOM®. Wie interesse heeft in deelname aan deze beurs kan dus contact opnemen met BOOM®  (vestiging Breda: 076-8880033).

[VIDEO::https://www.youtube.com/watch?v=55ufa7DxqIs::aVideoStyle]