Archief

Verhuizing binnen Breda

De vestiging van BOOM Communicatie in Breda verhuist op 1 juli a.s. Op die datum verandert het adres én het telefoonnummer.

Na zes succesvolle jaren in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Blushuis', verhuist BOOM binnen Breda naar een ruim, modern pand met een eigen entree. De nieuwe vestiging is groter en beter bereikbaar. Het pand aan de Neerloopweg 26 ligt op enkele minuten van de A16 (Rotterdam-Breda) en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

“We zijn in het Blushuis uit ons jasje gegroeid”, zegt algemeen directeur Hans van den Boom. “De nieuwe vestiging is groter, beter bereikbaar en past meer bij de waarde die BOOM hecht aan een zichtbare, eigen identiteit. Daarnaast kunnen we het pand volledig volgens MVO-gedachte inrichten. Zo gebruiken we uitsluitend LED-verlichting. Het inrichten nadert nu z'n afronding, zodat we van 28 juni tot en met 1 juli a.s. kunnen verhuizen. In deze periode is ons kantoor in Breda wellicht wat minder goed bereikbaar. Via onze andere vestigingen staan wij u echter volledig tot uw beschikking!”.

Naast het adres wijzigt ook het telefoonnummer. Het centrale nummer 085-9020858 is voortaan de directe verbinding met de kantoren in Breda, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. De vestigingen in Goes, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht blijven op hetzelfde adres gevestigd.

Per 1 juli 2013 zijn de nieuwe contactgegevens van de vestiging van BOOM Communicatie in Breda:

Neerloopweg 26
4814 RS Breda
Telefoon: 085 902 08 58
info@boomcommunicatie.nl