Archief

Verkoopdag nieuwbouwproject Veerhaven

Arcus Projectontwikkeling houdt zaterdag 6 juni a.s. een verkoopdag die in het teken staat van het nieuwbouwproject Veerhaven in Kruiningen. Tijdens de verkoopdag wordt met name de Voorstraat in het project onder de aandacht gebracht.

‘Veerhaven' is de eerste fase van de nieuwbouwwijk Kruseveer aan het voormalige veerhaventerrein in Kruiningen. Project Veerhaven bestaat uit woningen en appartementen in zowel het koop- als huursegment. De inspiratie voor het ontwerp is de hoofdstraat van een dorp – ook wel de ‘Voorstraat' genoemd. De bebouwing wordt gekarakteriseerd door statige panden met een sterk gedifferentieerd gevelbeeld. In fase 1 wordt een viertal typen gerealiseerd: halfvrijstaand, geschakeld en tussenwoningen.

De promotiecampagne en de verkoopbrochures benadrukken de unieke ligging van de wijk aan de Westerschelde. De speciale brochure die – voorafgaand aan de verkoopdag – voor de woningen in de Voorstraat is gemaakt, dient enerzijds als verkoopmiddel en anderzijds als informatiedocument. Foto's, impressies en vormgeving dragen de sfeer van de toekomstige woonlocatie alvast uit. Om geïnteresseerden tegemoet te komen in hun informatievoorziening zijn sfeervolle woningplattegronden opgenomen.