Archief

Vierde editie Commercials by the Sea

In de Merral Bioscoop te Goes vindt maandag 7 februari a.s. de vierde editie van Commercials by the Sea plaats. Tijdens dit marketing- en communicatie-event worden de beste commercials van het afgelopen jaar getoond. Het evenement is in een nieuw jasje gestoken waardoor dit jaar het accent gelegd wordt op de mogelijkheden die social media een marketeer bieden.

Marketingstrategieën worden steeds verder gepersonaliseerd door de opkomst van social media. Commercials by the Sea besteedt daarom aandacht aan deze ontwikkeling binnen het communicatievak.

De avond begint om 19.30 uur met ontvangst en welkomstwoord. Na de opening start de eerste ronde van een showreel met de beste reclamefilms ter wereld. Vervolgens geeft Rens Bosma van Hyves als gastspreker een inspirerende lezing over de mogelijkheden die Hyves te bieden heeft voor het bedrijfsleven. Aan de hand van diverse cases laat hij zien op welke wijze de sociale netwerksite kan worden ingezet om doelgericht en effectief te adverteren. Tevens toont hij de mogelijkheden van gepersonaliseerde commercials.

Na de pauze gaat de showreel verder, maar dan met bekende internetcommercials en virals. Vervolgens verzorgen Martijn van Meel en Eelco Anneveldt namens Us Media een lezing over social media waarin ze met name de ontwikkelingen op het gebied van commercials belichten. Er komen diverse commercials aan bod die duidelijk maken op welke wijze marketingstrategieën steeds verder gepersonaliseerd worden door de opkomst van social media.

Na afloop van het inhoudelijke programma is er tijd om samen na te praten over de avond en de getoonde commercials tijdens de netwerkborrel.

De sectie reclamefilms is afkomstig van het Cannes Lions International Advertising Festival. Dit grootste, mondiale evenement op het gebied van reclame toont hoogwaardig en creatief werk in de categorieën film, print, outdoor, cyber en radio.

Organisatie
De organisatie ligt in handen van CommunicatieNet Zeeland en haar initiatiefnemers. CommunicatieNet Zeeland is een Zeeuws platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van communicatiespecialisten en opdrachtgevers.

BOOM Communicatie is één van de initiatiefnemers van dit evenement. Meer informatie over Commercials by the Sea of om kaarten te bestellen: www.commercialsbythesea.com.