Archief

Volg BOOM op Twitter

BOOM is nu ook te volgen op Twitter. Via een bedrijfsblog kunnen Twitteraars eenvoudig op de hoogte blijven van recentelijk door BOOM gerealiseerde projecten en van ontwikkelingen binnen het vakgebied communicatie.

Twitter is een gratis platform waar mensen en organisaties korte berichten kunnen delen. Een persoon die actief is op Twitter, Twitteraar genoemd, kan zelf bepalen wie hij of zij volgt. Volgens BOOM-adviseur David Westveer is dat aspect één van de factoren waarom Twitter succesvol is en veelvuldig wordt gebruikt: “Bij Twitter is de gebruiker zelf in staat om eenvoudig een gepersonaliseerde selectie van nieuws en informatie samen te stellen. Hierdoor is informatieaanbod en informatiebehoefte betrekkelijk snel op elkaar af te stemmen. Voor een Twitteraar is het heel eenvoudig om de nieuwsbronnen die voor hem of haar relevant zijn, te volgen. Met een paar klikken volg je jouw favoriete tv-presentator, politicus of opiniemaker, houd je het nieuws bij van je favoriete merken en blijf je op de hoogte van de ervaringen van vrienden, kennissen, collega's en vakgenoten”.

Bij Twitter gaat het niet alleen om informeren volgens Westveer: “Het medium is uitermate geschikt om te communiceren en de dialoog aan te gaan. Bij Twitter gaat het om de interactie. Dat onderdeel maakt Twitter dynamisch en voor gebruikers interessant. Bedrijven, instellingen en personen zijn door Twitter direct benaderbaar geworden. Voor je het weet, ben je volop in gesprek.”

BOOM is te volgen op Twitter.com/BOOM_tweets.