Archief

Voorspoedige verkoop Veerhaven

Om potentiële kopers te informeren over de woonmogelijkheden in het nieuwbouwproject Veerhaven, is Arcus Projectontwikkeling een promotiecampagne gestart. De eerste verkoopdag verliep bijzonder succesvol.

Veerhaven is de eerste fase van de nieuwbouwwijk Kruseveer aan het voormalige veerhaventerrein in Kruiningen. De campagne benadrukt dan ook de unieke ligging van de wijk aan de Westerschelde. De ruimtelijkheid en de bijzondere samenkomst van land en water werden door BOOM® benut in de vormgevingsstijl voor de verkoopbrochures en de presentatiebox waarin de brochures werden overhandigd aan potentiële kopers. Het extra grote formaat en de natuurtinten verwijzen op subtiele wijze naar de onderscheidende kenmerken van de locatie; ruimte en de scheiding van land, water en lucht. Omdat de brochures tegelijkertijd als verkoopmiddel dienen en veel informatie moeten verschaffen, werden alle sfeervol omgekleurde woningplattegronden opgenomen in de brochures. 

Tijdens de eerste informatie- en verkoopdag op 27 september jl. bleek er meteen al grote interesse te zijn voor het project; voor meer dan de helft van de woningen en appartementen is al concrete interesse.