Archief

Weer inspiratiesessies KvK-bijeenkomsten

Na het succes van vorig jaar is BOOM Communicatie wederom gevraagd het overkoepelende thema en concept te bedenken voor de nieuw- en eindejaarsbijeenkomsten van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland.

Afgelopen jaar werden er voor het eerst inspiratiesessies gehouden, die onder meer door BOOM werden ingevuld. Hans van den Boom, algemeen directeur van BOOM Communicatie, hierover: “We wilden in de zware recessietijd graag wat positievers brengen. Bij vele nieuw- en eindejaarsbijeenkomsten was het een mineurstemming. Het thema in dat jaar ‘Nieuwe kracht' draaide dan ook om het hervinden van de inspiratie binnen de eigen organisatie. Veel ondernemingen waren namelijk vooral bezig met interne bedrijfsprocessen en kostenbeheersing. Belangrijk natuurlijk, maar wat niet vergeten moet worden, is dat werken leuk, positief en inspirerend moet zijn! Dat die gedachte aansloeg, bleek wel uit het aantal deelnemers.”

Dit jaar wordt er voortgeborduurd op de aanpak van vorig jaar, echter weer met een andere invalshoek. Wat dat zal zijn, houdt Van den Boom nog even onder de pet: “We willen mensen verrassen natuurlijk”. Na afloop van de inspiratiesessies volgt de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak van KvK-voorzitter Chris Rutten. Aansluitend wordt de Prijs voor Creatief Ondernemerschap uitgereikt.

Data en inschrijven
De Eindejaarsbijeenkomst in Breda zal plaatsvinden op 12 december 2011 en de Nieuwjaarsbijeenkomst in Goes op 9 januari 2012. Inschrijven voor de sessies kan in november. Wacht u de uitnodiging af of houd de website van de Kamer van Koophandel in de gaten: www.kvk.nl/eindejaars en www.kvk.nl/nieuwjaar.