Archief

Win kaarten met Reistijd Digitaal

Reistijd Magazine presenteert een actie voor haar lezers. Wie zich aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief, maakt kans op toegangsbewijzen voor Indoor Skydive Roosendaal of SkiDome in Rucphen.

Reistijd Magazine verschijnt vier keer per jaar met een oplage van 40.000 stuks en wordt fysiek verspreid via de bussen, treinen en fast ferries van Veolia Transport Nederland. Reistijd Magazine is volledig afgestemd op reizigers en vermaakt en informeert. Met de actie wil Veolia Nederland aandacht vragen voor de digitale variant van Reistijd Magazine.

Veolia Transport Nederland verzorgt in de provincies Brabant, Zeeland en Limburg en de regio's Haaglanden en de Veluwe busvervoer, treinvervoer, taxidiensten en fast ferries. Reistijd Magazine wordt in opdracht van Veolia Transport Nederland door BOOM uitgegeven. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via de website Reistijdmagazine.nl. De toegangsbewijzen worden verloot onder de inschrijvingen. De actie loopt tot eind september.