Archief

Woningbeurs WOONLAND in februari

Op 5 en 6 februari 2010 organiseert BOOM de woningbeurs WOONLAND in de Grote Kerk in Goes. Deze beurs is een ideaal platform voor organisaties en bedrijven zoals projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, makelaars, architecten, hypotheekadviseurs, banken en adviesbureaus uit de regio om zichzelf te presenteren. De beurs is met name voor deze groep voorbehouden. Daarnaast vinden andere partijen deze beurs interessant vanwege de doelgroep. Te denken valt aan banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, energieleveranciers, aannemers, inrichtings-, lifestyle-, kunst-, hoveniersbedrijven etc. Hiervoor is beperkt ruimte, dus behoort u tot die groep informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Deelname aan de beurs is een uitgelezen kans om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten, uw diensten en producten te etaleren en in contact te komen met woningzoekenden uit Midden-Zeeland. De woningbeurs is een belangrijk informatiemedium voor iedereen die gericht op zoek is naar een woning in deze regio; denk hierbij aan starters, doorstromers en senioren met specifieke woonwensen. Zij hebben gratis toegang tot de beurs.

Beurskrant
In aanvulling op de woningbeurs WOONLAND, wordt er een huis-aan-huiskrant uitgegeven. Ook u kunt adverteren in deze speciale uitgave. De uitgave wordt in week 4 van 2010 verspreid. Opvallend is 
de hoge oplage van 100.000 exemplaren in combinatie met de uiterste scherpe prijsstelling. Op de site van WOONLAND treft u een inschrijfformulier inclusief prijsspecificatie waarmee u uw advertentieruimte kunt reserveren. Bij reservering voor 18 december 2009 krijgt u een full color plaatsing voor de prijs van een zwart/wit advertentie. Dus reageer snel!