Archief

WOONLAND etaleert woningaanbod

100.000 huishoudens in Midden-Zeeland ontvangen deze week een huis-aan-huis-krant die voor de beurs WOONLAND is ontwikkeld. Deze uitgave is gevuld met informatie over de beurs en een overzicht van alle deelnemers van de woningmarkt.

In de Grote Kerk te Goes worden bezoekers op 5 en 6 februari in korte tijd op de hoogte gebracht van het totale woningaanbod in Midden-Zeeland. De compacte woningbeurs is een belangrijk informatiemedium voor starters en doorstromers die gericht op zoek zijn naar een woning. Maar ook ouderen met specifieke woonwensen kunnen hier terecht. Naast informatie krijgen bezoekers advies op het gebied van het huren en kopen van een woning. De focus ligt op bestaande huizen, nieuwbouwprojecten en huurwoningen.

Niet alleen woningzoekenden kunnen terecht op WOONLAND. De beurs is er ook voor geïnteresseerden die graag de waarde van hun eigen huis willen weten, of op de hoogte willen worden gebracht over de laatste ontwikkelingen in en rond het huis.

Deelnemers van WOONLAND zijn makelaars en woningcorporaties. Maar ook zijn er notarissen, verzekeringmaatschappijen, hypotheekverstrekkers, banken en gemeenten aanwezig. Zij geven bezoekers persoonlijk advies over hun eigen vakgebied.

De beurs WOONLAND, die door BOOM wordt georganiseerd, is geopend op vrijdag 5 februari van 14:00 tot 20:00 uur en op zaterdag 6 februari van 10:00 tot 17:00 uur. De beurs vindt plaats in de Grote Kerk te Goes. De toegang is gratis.