Archief

WOONLAND goed bezocht

Dit weekend brachten ondanks het druilerige weer velen een bezoek aan WOONLAND Bevelanden. In de Grote Kerk in Goes presenteerden 21 uiteenlopende standhouders hun woningaanbod of andere woongerelateerde diensten.

De tweede editie van WOONLAND Bevelanden vond plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari. De compacte woningbeurs is opgezet als informatiemedium voor starters, doorstromers en senioren die gericht op zoek zijn naar een woning of die zich aan het oriënteren zijn. De woningbeurs bood informatie en advies op het gebied van het huren en kopen van een woning. Daarbij lag de nadruk op nieuwbouwprojecten en huurwoningen. Deelnemers aan WOONLAND waren makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, notarissen, verzekeringmaatschappijen, hypotheekverstrekkers, banken en gemeenten.

De organisatie van WOONLAND was in handen van BOOM Communicatie. Beursmanager Edith Bouwsma-De Looff kijkt met tevredenheid terug op de tweedaagse beurs: “Vooral op zaterdag was het erg druk. Maar niet alleen met de kwantiteit zat het goed; ook over de kwaliteit van het publiek kunnen we tevreden zijn. Ik heb veel mensen gesproken die de beurs gericht bezochten om zich te laten informeren over een specifiek nieuwbouwproject”.

Meer informatie is te vinden op de website van WOONLAND.