Archief

WOONLAND nu ook op Walcheren

Op 1 en 2 oktober 2010 organiseert BOOM de eerste Walcherse editie van woningbeurs WOONLAND. De woningbeurs wordt gehouden in één van de voormalige Koninklijke Schelde-gebouwen in Vlissingen.

WOONLAND is een regionale beurs voor woningzoekenden: kleinschalig, laagdrempelig en oriënterend. De woningbeurs is een belangrijk informatiemedium voor iedereen die op zoek is naar een woning in deze regio; denk hierbij aan starters, doorstromers en senioren met specifieke woonwensen. Zij hebben allemaal gratis toegang tot de beurs.

Binnen de formule van WOONLAND is begin dit jaar eerder al een woningbeurs georganiseerd in de Grote Kerk in Goes, gericht op de regio Bevelanden. De succesvol gebleken aanpak van deze beurs wordt nu ook in de regio Walcheren toegepast. Het gebouw waarin WOONLAND plaatsvindt, De Zware Plaatwerkerij, ligt in het centrum van Vlissingen op steenworp afstand van de parkeergarage Scheldeplein bij de Albert Heijn. Dit maakt het mogelijk om ook het winkelend publiek te trekken naar de beurs, iets dat in Goes één van de succesfactoren van de beurs is gebleken.

Het gebouw De Zware Plaatwerkerij is te vinden midden op het voormalige terrein van Koninklijke Schelde. Het is een uniek historisch, industrieel gebouw. Op deze sfeervolle locatie worden de bezoekers tijdens de beursdagen straks in korte tijd op de hoogte gebracht van het totale woningaanbod in Midden-Zeeland. Naast informatie krijgen bezoekers advies op het gebied van het huren en kopen van een woning. De focus ligt op bestaande huizen, nieuwbouwprojecten en huurwoningen.

Niet alleen woningzoekenden kunnen terecht op WOONLAND. De beurs is ook voor geïnteresseerden die graag de waarde van hun eigen huis willen weten, of op de hoogte willen worden gebracht over de laatste ontwikkelingen in en rond het huis.

Deelname

WOONLAND is een ideaal platform voor organisaties en bedrijven zoals projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, makelaars, architecten, hypotheekadviseurs, banken en adviesbureaus uit de regio om zichzelf te presenteren aan een gerichte doelgroep. Het is een uitgelezen kans om de naamsbekendheid van hun organisatie te vergroten, hun diensten en producten te etaleren en in contact te komen met woningzoekenden in Midden-Zeeland.