Archief

WOONLAND opent de deuren

De eerste editie van de woningbeurs WOONLAND is vandaag gestart in de Grote Kerk te Goes. Een woningbeurs die haar accent duidelijk legt op het wonen in Midden-Zeeland. De beurs is vrijdag 5 februari geopend van 14:00 tot 20:00 uur. Zaterdag 6 februari is de beurs geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

De compacte woningbeurs is een belangrijk informatiemedium voor starters, doorstromers die gericht op zoek zijn naar een woning en voor senioren met specifieke woonwensen. De woningbeurs biedt informatie en advies op het gebied van het huren en kopen van een woning. De focus ligt op bestaande huizen, nieuwbouwprojecten en huurwoningen.

Niet alleen woningzoekenden kunnen terecht op WOONLAND. De beurs is er ook voor geïnteresseerden die graag de waarde van hun eigen huis willen weten, of op de hoogte gebracht willen worden over de laatste ontwikkelingen in en rondom de huizenmarkt.

Deelnemers van WOONLAND zijn makelaars en woningcorporaties. Ook zijn er notarissen, verzekeringmaatschappijen, hypotheekverstrekkers, banken en gemeenten aanwezig. Zij geven bezoekers persoonlijk advies over hun eigen vakgebied.