Archief

WOONLAND Walcheren op 15 en 16 oktober

De woningbeurs WOONLAND Walcheren is van 1 en 2 oktober naar 15 en 16 oktober verplaatst. Dit in verband met de kustmarathon die dan ook plaatsvindt. Hans van den Boom van BOOM, de beursorganisator, hierover: “Enkele standhouders waren toch bang dat dit te veel bezoekers weg zou trekken. Vandaar dat we in overleg met hen een nieuwe datum hebben gekozen. De locatie blijft hetzelfde, te weten de Zware Plaatwerkerij in Vlissingen. Een fantastisch industrieel pand op het Scheldeterrein waar veel ontwikkeld gaat worden. Ook is het dichtbij de binnenstad, dus daar verwachten we zeker ook aanloop van. De plaatsen gaan hard! Dus wees er snel bij, want vol is vol!”, waarschuwt Van den Boom. Standhouders die al een optie hebben genomen zijn onder andere: AM Zeeland, Woongoed Middelburg, Marsaki en de gemeentes Vlissingen, Middelburg en Veere. Daarnaast ontbreken hoveniers, banken, notarissen, et cetera natuurlijk ook niet.

Naast WOONLAND Walcheren organiseert BOOM ook WOONLAND Bevelanden op 11 en 12 februari in Goes en WOON en LEEF West-Brabant eind 2011 in Bergen op Zoom.

WOONLAND is een ideaal platform voor organisaties en bedrijven zoals projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, makelaars, architecten, hypotheekadviseurs, banken en adviesbureaus uit de regio om zichzelf te presenteren aan een gerichte doelgroep. Het is een uitgelezen kans om de naambekendheid van hun organisatie te vergroten, hun diensten en producten te etaleren en in contact te komen met woningzoekenden in Midden-Zeeland.

Voor meer informatie over deelname aan WOONLAND kunt u contact opnemen met Hans van den Boom of Edith Bouwsma via info@woonland.nu of telefoonnummer 0113-252052. Meer informatie en de laatste plattegrond vindt u op: www.woonland.nu.