Archief

WOONLAND Walcheren succesvol verlopen

Bezoekers en standhouders kijken terug op een geslaagde woningbeurs WOONLAND in Vlissingen. De beurs trok vooral publiek dat doelgericht op de beurs in de Zware Plaatwerkerij afkwam.

Woonland vond op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober jl. plaats. De compacte woningbeurs bood informatie en advies op het gebied van het huren en kopen van een woning in de Zeeuwse regio Walcheren. Onder de 18 standhouders bevonden zich onder meer makelaars, de gemeenten Middelburg en Vlissingen, projectontwikkelaars, woningcorporaties, een notaris, een verzekeraar, een hypotheekverstrekker en een bank.

Ruim 1.500 bezoekers stapten tijdens de beurs binnen. De zaterdagmiddag bleek het aantrekkelijkst met een topdrukte van 500 mensen in twee uur tijd. De meeste bezoekers kwamen gericht naar de beurs toe, om zich te oriënteren of te laten informeren over nieuwbouwprojecten in Walcheren.

Zowel de standhouders als de bezoekers waren onder de indruk van de speciale locatie waarin WOONLAND Walcheren werd gehouden: de Zware Plaatwerkerij. Dat historische, industriële gebouw op het voormalige terrein van Koninklijke Schelde zorgde voor een sfeervolle ambiance.

Meer informatie: www.woonland.nu.