Archief

WOONLAND Walcheren vult zich

Over exact een maand gaat de eerste Walcherse editie van WOONLAND van start in Vlissingen. Vrijwel alle deelnemers zijn bekend; er zijn nog slechts enkele stands beschikbaar. Daarmee belooft ook deze editie een geslaagd evenement te worden.

WOONLAND Walcheren vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober in de Zware Plaatwerkerij; een fraai industrieel pand op het Scheldeterrein in het centrum van Vlissingen. Voor bedrijven die gerelateerd zijn aan de woningmarkt biedt de beurs een platform om in direct contact te komen met hun doelgroep. Op de beurs presenteren projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en makelaars hun woningaanbod. Verder staat deelname open voor architecten, hypotheekadviseurs, hoveniers, banken, woon- en keukenwinkels en andere woongerelateerde bedrijven. De volgende deelnemers hebben zich al van een plaats op WOONLAND verzekerd:
– AM Zeeland
– Woongoed Middelburg
– Gemeente Vlissingen
– Nieuwe Borg Projectontwikkeling
– Kanters Bouw en Vastgoed B.V.
– De Tuin van Vlissingen (Novaform)
– Marsaki
– Woonburg
– L'escaut
– Sauer & Oonk Notarissen
– Tuincentrum Verstraten & Walhout
– Agin Timmermans Gerechtsdeurwaarders
– De Gaaij Architectuur
– Serviceflat ‘De Middelburcht'

De organisatie van WOONLAND is in handen van BOOM, die ook WOONLAND Bevelanden organiseert op 11 en 12 februari in Goes en WOON en LEEF West-Brabant eind 2011 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie over deelname aan WOONLAND Walcheren wordt u geadviseerd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Hans van den Boom of Edith Bouwsma via info@woonland.nu of telefonisch: 0113-252052.

Meer informatie en de meest recente plattegrond vindt u op: www.woonland.nu.