Archief

Zwemschool Zeeland wint startersprijs

Zwemschool Zeeland heeft vandaag de 'Leen van Gelder Startersprijs' gewonnen. Drie jonge bedrijven stonden in de finale van deze prestigieuze prijs die elk jaar in Zeeland wordt uitgereikt. De eindwinnaar Zwemschool Zeeland neemt 1.000 euro mee naar huis.

Ieder jaar vraagt de Kamer van Koophandel aan beginnende ondernemers in Zeeland om hun ondernemingsplan voor te leggen aan een jury. Deze jury beoordeelt de plannen onder meer op volledigheid, realisme en ondernemerschap. In eerste instantie worden er drie finalisten geselecteerd, die aan een nader onderzoek worden onderworpen. Vandaag, tijdens de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel, kregen de drie genomineerden de mogelijkheid hun ondernemingsplan kort toe te lichten aan de jury.

Die drie finalisten waren dit jaar:

De jury bestond uit Leen van Gelder, oud-voorzitter Kamer van Koophandel, Theo Sinke, bedrijvenadviseur van de Rabobank, Joop Maas, vestigingsmanager en senior communicatieadviseur van BOOM® Creatie en Communicatie, Willem Ausems van het lectoraat ondernemen van de Hogeschool Zeeland, Mary Liu, eigenaresse van restaurant Moy Fa uit Axel en Kees de Wolf, startercoördinator van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland.