Archief

CREËER VRAGEN EN GEEF DUIDELIJKE ANTWOORDEN

Stel, uw organisatie heeft een grote naamsbekendheid en uw doelgroepen zijn bekend met uw handelswijze. Maar vervolgens slaat u een nieuwe weg in; het roer gaat om. Er wordt gekozen voor een aanpak die de doelgroep niet van u gewend is. Wat dan?

BOOM creëerde doelbewust vragen tijdens de campagne voor WVS-groep. Deze organisatie wilde één van haar drie divisies extra onder de aandacht brengen. Dat deed BOOM door de prikkelende boodschap ‘@work' in heel de regio te verspreiden via uiteenlopende media: internet, outdoor, print. Teaser die werkten! De gehele campagne kreeg de intensiteit en uitstraling mee van een landelijke speler, waarmee de attentiewaarde in de regio nog verder werd verhoogd.

Na twee weken vol met vragen, werd er duidelijkheid verschaft. WVS@ Work stond zo in vier weken tijd midden op de Brabantse kaart als een vernieuwend, groot en professioneel detacheringsbedrijf met gemotiveerde medewerkers. Een organisatie met personeelsoplossingen op maat.

Door met massamediale middelen de brede bevolking te prikkelen en met doelgroepgerichte directmailacties de juiste decisionmakers te overtuigen, wist WVS-groep heel Brabant in beweging te krijgen. En dat is nu net haar specialisme, want WVS-groep zet dagelijks ruim 2.500 mensen met een (arbeids)handicap aan het werk.