Archief

SUBTIEL LOGO VOOR STEVIG CONCERN

Het staal- en industriebouwconcern ASK-Romein timmert (inter-)nationaal aan de weg. Een logo dat recht doet aan het kwaliteitsniveau en de bedrijfszekerheid van het concern is een voorwaardenscheppende factor daarin.

Bij het samengaan van de afzonderlijke bedrijven ASK en Romein tot één krachtige combinatie, werd BOOM gevraagd het nieuwe beeldmerk te ontwikkelen. Het logo zet ASK-Romein stevig neer, zonder dat het beeldmerk te zwaar overkomt – wat in deze branche nog vaak voorkomt. De blokjes in het logo komen terug in de huisstijl, die speels en daarnaast stijlvol en zakelijk te noemen is. De kleurstelling rood/blauw refereert aan hitte (lassen) en koelte (staal).

ASK-Romein heeft vestigingen in Nederland, België, Italië en Duitsland en bedient van daaruit een groot deel van de Europese markt. Vooral in grootschalige, complexe projecten met een hoge toegevoegde waarde komt de kracht van het concern naar voren. Vanaf het samengaan en de invoering van het logo, heeft ASK-Romein een groot aantal internationaal aansprekende projecten aan de eigen referentielijst kunnen toevoegen.