Archief

HUISSTIJL VOL IT-SYMBOLIEK

Over de hosting van een webapplicatie hoeft men zich als bedrijf in de regel geen zorgen te maken. De applicatie wordt ondergebracht bij een provider en men heeft er verder geen omkijken meer naar. Heel anders wordt dat op het moment dat het dataverkeer een schaalgrootte bereikt die hoge kosten én risico's voor de bedrijfszekerheid met zich meebrengen. In dat segment acteert Capri Solutions uit Rotterdam.

Het bedrijf biedt onder andere gevirtualiseerde hostingoplossingen aan. Daarmee kan de servercapaciteit optimaal benut worden, is de snelheid gegarandeerd, wordt aanzienlijk bespaard op energie en kunnen serieuze kostenreducties plaatsvinden. Voor zowel internationale ondernemingen waarbinnen tienduizenden mensen dagelijks werken binnen eenzelfde systeem, biedt Capri Solutions uitkomst.

BOOM ontwikkelde voor Capri Solutions een visuele identiteit die het bedrijf neerzet als een professionele, toekomstgerichte samenwerkingspartner. In het logo zijn symbolisch (data)verbindingen terug te vinden die zich – met een knipoog naar de kunst van Escher – repeteren aan de onderzijde, bovenzijde, in diepte en hoogte. In de huisstijl krijgen algemene begrippen als ‘kwaliteit' en ‘betrouwbaarheid' zeggingskracht.