Archief

NAAM EN HUISSTIJL VERSTEVIGEN SAMENHANG GROEP

De Feyter in Terneuzen is in 1959 opgericht als eenmansbedrijf. Gestaag is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een zowel regionaal als internationaal georiënteerde groep ondernemingen met vele specialismen en een brede klantenkring. De divisiestructuur is hiertoe aangepast, waarmee de verbondenheid tussen de diverse ondernemingen goed tot zijn recht komt. Daarnaast is de groep voorzien van een overkoepelende naam: Feyter Group.

In de visuele vernieuwingen behield BOOM de herkenbaarheid van het vorige rode, ovalen logo. Het vernieuwde logo verstevigt de samenhang van de groep. Door de diverse bedrijfsnamen in de logo's herkenbaar te houden, blijft de lokale identiteit van de verschillende bedrijven behouden. Zo kan Feyter Group zich zowel regionaal als internationaal op een passende  wijze presenteren. De eenduidige huisstijl garandeert een uniforme uitstraling waarmee Feyter Group laat zien dat er een sterke verbinding is tussen de bedrijven en de diverse specialismen binnen de groep.

Tot Feyter Group behoren: Feyter Industrial Services, FBM Industrial Services, Feyter Forkliftservices, Faktor Civil Engineering en BBD Civil Engineering.