Archief

WEBSITE ONDERSTREEPT INNOVATIEKRACHT

Voor bedrijven die zich toeleggen op productinnovatie is communicatie een uitdaging. Het bekrachtigen van het innovatieve karakter van een onderneming is immers niet eenvoudig. Als visitekaartje van ieder bedrijf vormt de corporate website een belangrijk middel om deze doelstelling te realiseren. Bovendien is het voor een pionierend bedrijf van groot belang dat de website zich richt op stakeholders in de financiële markt. De website moet naar hen het beeld bevestigen van een professionele, innovatieve organisatie, die klaarstaat om de markt te veroveren. Deze bewijskracht is nodig om investeerders aan te trekken en te behouden.

Met deze achtergronden begeleidde BOOM Communicatie de ontwikkeling van een nieuwe corporate website voor LUXeXceL, pionier op het gebied van optische technologie. De uitstraling van de website combineert modern en high-tech met zakelijk en basic. Dat laatste is nodig om snel duidelijk te maken hoe het bedrijf is opgebouwd, welke markten worden bediend met welke producten en wat de mogelijkheden zijn van deze producten. Zo draagt LUXeXceL helderheid en transparantie uit. De moderne, high-tech-look onderstreept de status als veelbelovend innovatieleider, zoals die onder meer is beschreven in het rapport van een prestigieuze erkenning door onderzoeksbureau Frost & Sullivan. Recht doen aan dat beeld was een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van de website.

Volgens Marco de Visser, Marketing Manager bij LUXeXceL helpt de website bezoekers grensverleggend te denken: “We nemen bezoekers bij binnenkomst aan de hand, identificeren hen en helpen hen in te schatten welke optische vraagstukken met onze flexibele technologie opgelost kunnen worden, of welke waarde deze nieuwe technologie voor hun toekomstige bedrijfsactiviteiten genereert. Door te enthousiasmeren en te overtuigen, zetten we het proces van adoptie al tijdens hun eerste bezoek in gang”.

Richard van de Vrie, CEO van LUXeXceL, voegt hieraan toe: “Door de groei van onze onderneming en de toenemende internationale activiteiten is behoefte ontstaan aan een nieuw platform waar ons team zich kan meten met experts uit de industrie. Confrontatie en interactie zijn belangrijk om de mogelijkheden met onze nieuwe basistechnologie optimaal te benutten. Het overbrengen van de juiste boodschap hierbij is cruciaal. Met deze website wordt hier uitstekend gehoor aan gegeven”.

Sinds de lancering van de website is een significante toename in traffic en kwalitatieve leads gerealiseerd.

www.luxexcel.com.