Archief

GROEN LICHT VOOR LUXIMPROVE

LUXimprove levert raamfolies en hoogwaardige LED-verlichting. Deze twee producten komen – samen met de duurzame oplossingen die het bedrijf biedt – naar voren in het logo.

Het logo maakt de twee meestbepalende elementen van het bedrijf tastbaar: licht en duurzaamheid. Hier zijn met name de lichtstralen en de organische vormen in het logo op gericht. Het beeldmerk maakt duidelijk dat het hier gaat om een bedrijf dat innovatief en toekomstgericht is. LUXimprove toont zich een partij die continu zoekt naar milieuvriendelijke, praktische en goedkope toepassingen. Op die manier profileert het zich als een 'game-changer' voor traditionele optische producten en productiemethodes.

LUXimprove levert direct aan hun klanten, via de website Duurzaamlicht.nu. De raamfolies die het bedrijf onder het merk ‘Litefoil' – waarvoor BOOM tevens het logo heeft ontworpen – op de website aanbiedt, zijn gemaakt met een unieke techniek. Via een gemodificeerde printer en met speciale 'inkt' kunnen de folies bedrukt worden zodat ze dag- en kunstlicht efficiënt benutten. De techniek manipuleert de lichtinval, waardoor het licht op de juiste plaatsen wordt gereflecteerd. In grote kantoren bijvoorbeeld, zorgt de folie ervoor dat het licht in de juiste richting omgebogen wordt, waardoor het licht minder storend is en efficiënter verdeeld wordt. Er is hierdoor minder (kunst)licht nodig en dat kan aanzienlijke energie- en kostenbesparingen opleveren.

LUXimprove biedt tevens hoogwaardige LED-verlichting aan onder de merknaam ‘OPTILED'. De lampen van OPTILED zijn energiezuinig, geven minder warmte af en hebben een langere levensduur dan reguliere lichtbronnen. Bovendien zijn de lampen volledig kwik-vrij.