Archief

IMPRESSIES BRENGEN MONDRAGON TOT LEVEN

De pitch die de gemeente Schouwen-Duiveland uitschreef voor het project Mondragon werd gewonnen door Marsaki en Zeeuwland. De woningbouwvereniging en projectontwikkelaar maken van het voormalige theater in Zierikzee een hotel- en appartementencomplex.

Mondragon stond lang leeg en is om die reden vaak een onderwerp geweest op de regionale politieke agenda. De gemeente besloot het pand te verkopen voor aan een partij die het gebouw op een passende wijze herontwikkelt. Hiervoor werd een pitch uitgeschreven, waaraan de  Walcherse Bouw Unie, Rabo Bouwfonds en Zeeuwland/Marsaki deelnamen.

Om de gemeente te overtuigen van de plannen liet de combinatie Marsaki/Zeeuwland een visuele presentatie vervaardigen door BOOM, die de sfeer en de uitstraling van het toekomstige complex tot leven moest brengen. Met stijlvolle fotografie van gerelateerde projecten elders in het land, bewerkt met geschetste impressies, kwam in het premature stadium al goed naar voren hoe het project er in de toekomst uit zou komen te zien.