Archief

VAN DORST GAAT OOK ONLINE VERDER

Meer dan tien vestigingen, drie onafhankelijke automerken, een lease-, occasion- en schademaatschappij en tal van nevenactiviteiten. Een ware communicatie-uitdaging om voor een bedrijf zo divers als Van Dorst Automotive tot een corporate website te komen.

Op de website komen alle divisies en autobedrijven duidelijk naar voren, waarbij de stijlkenmerken van de merken Toyota, Lexus en Suzuki gerespecteerd worden. Kernsystemen binnen de website zijn de occasion-zoekmachine en het online afspraaksysteem voor de werkplaats. Met een overzichtelijk en functioneel content management systeem wordt de website continu up-to-date gehouden; een absolute voorwaarde voor een website waarop onder meer occasions worden aangeboden.

Van Dorst doet ook online recht aan hun pay-off: ‘Van Dorst gaat verder’. De website fungeert als kapstok voor thematische acties die crossmediaal worden uitgezet. Tijdens de introductiecampagne voor de website bijvoorbeeld, waarbij er een prijsvraag aan de veranderde site werd gekoppeld.