Archief

MAGAZINE VEOLIA VERHOOGT REISPLEZIER

Volgens Veolia Transport Nederland moet een reis zo aangenaam mogelijk verlopen. Vanuit die gedachte is ‘Reistijd Magazine' in het leven geroepen. Het magazine moet de reiziger vermaken en daarnaast informeren met relevante reizigersinformatie. Met het gratis blad wil Veolia een bijdrage leveren aan het reisplezier van de reiziger.

Op basis van een proefperiode is er door een afgewogen bladformule vastgesteld waarbij het leesplezier van de reiziger een speerpunt is. Per uitgave is onder andere een internationaal georiënteerd artikel, een overzicht van aangename gadgets en een stadsverslag opgenomen. Alle artikelen in Reistijd hebben een connectie met het openbaar vervoer. Waar mogelijk, wordt door middel van QR-codes direct de interactie aangegaan met de reiziger.

BOOM ontwikkelde de bladformule van Reistijd en begeleidt de gehele realisatie en productie van het blad, inclusief vormgeving en copywriting. Reistijd verschijnt vier keer per jaar met een oplage van 40.000 stuks en wordt verspreid via de bussen, treinen en fast ferries van Veolia.

Veolia Transport Nederland verzorgt in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Limburg en de regio's Haaglanden en de Veluwe busvervoer, treinvervoer, taxidiensten en fast ferries. De organisatie vervoert dagelijks meer dan 300.000 reizigers.