Archief

BELEEF EEN CADEAU

Het 70-jarig bestaan van Stichting het Zeeuwse landschap mag niet ongemerkt voorbijgaan! Het jubileum werd door het bestuur van de stichting aangegrepen om alle donateurs voor de geboden steun te bedanken en hen een speciaal jubileumcadeau aan te bieden.

Het cadeau, een prachtige bundel met 17 uitneembare wandelroutes door het prachtige en veelzijdige Zeeland, mag er zijn.  De verrassende routes zijn zorgvuldig samengesteld door deskundigen uit de regio en vormen een ware beleving. Alle gemeenten komen aan bod en er zijn vier extra routes opgenomen door vier Zeeuwse steden (Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Terneuzen). De kaarten zijn opgemaakt in vogelvluchtperspectief zodat de wandelaars direct een indruk krijgen van de wandeling en alvast kunnen zien hoe fraai en gevarieerd het betreffende landschap en daarmee ook de route is.

De routes zijn opgenomen in een luxe en vooral handige map en zijn ieder uitneembaar. Een wandelkaart kan zo eenvoudig mee worden genomen tijdens een wandeling. Des te meer omdat er een duurzaam soort papier is gebruikt; het kan dus tegen een stootje en tegen nattigheid als de wandeltocht door een regenbui in het water valt.