Archief

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Koninklijke Hollestelle Groep is een cluster van technische ondernemingen waar niet alleen de techniek, maar vooral de mensen dankzij hun know-how, klantgerichtheid en vakbekwaamheid het verschil maken. De vier tot Koninklijke Hollestelle behorende ondernemingen (Handel, Konstruktie, Kranentechniek en Keurinstituut) wilden dat graag beter op (potentiële) klanten overbrengen.

Daarnaast wilden zij, om de kracht van de groep als totaal te promoten en om crossselling mogelijk te maken, meer en meer gezamenlijk naar buiten treden. Klanten van de groep kennen namelijk vaak alleen het specifieke bedrijf waarmee ze in contact zijn gekomen en zijn zich niet bewust van de andere ondernemingen en de synergie die daartussen bestaat.

In het voor Koninklijke Hollestelle ontwikkelde communicatieconcept staat het menselijke aspect van de organisatie centraal. Alle vier de bedrijven uit de groep zijn gevisualiseerd door ‘handen', die de krachten van de Hollestelle-ondernemingen symboliseren. Tegelijkertijd ontstaat er zo een uniformiteit die de visuele uitstraling van het bedrijf als geheel ten goede komt. Een bijpassende vormgevingsstijl visualiseert het thema met tekstuele uitingen als ‘uw rechterhand', ‘wij dragen u op handen' of ‘alles in de hand'.