Archief

VIER IMAGO'S SMELTEN SAMEN

Als vier prominente adviseurs in een nichemarkt de handen ineenslaan en een bedrijf beginnen, wordt er snel naam gemaakt in de markt. Het levert ook een probleem op: de adviseurs hebben allen een goede naam die in de gezamenlijke bedrijfsnaam niet meer naar voren kan komen.

Dat de eigen namen niet terugkomen in een nieuwe naam voor de samenwerking, heeft daarentegen ook een belangrijk voordeel: er kan gebouwd worden aan een duidelijk en krachtig merk, vanuit een sterke, nieuwe naam. Die naam wordt vervolgens gekoppeld worden aan ieders eigen imago en kan op die manier snel bekendheid genereren binnen de aanwezige netwerken van de samenwerkingspartners.

Omdat er door de samenwerking van de adviseurs duidelijk sprake is van synergie, ontwikkelde BOOM de veelzeggende bedrijfsnaam ‘Synarchis’. Het bedrijf adviseert opdrachtgevers in geheel Nederland over alle aspecten die te maken hebben met maatschappelijk beleid en maatschappelijke voorzieningen (sport, welzijn, cultuur, onderwijs en zorg).