Nieuws

BOOM weer 'beste b2b-bureau van Nederland'

In de Bureau Top 50 van vakblad FONK bekleedt BOOM voor het vierde jaar op rij de eerste plek als beste business-to-businessbureau van Nederland. Uit de jaarlijkse ranking blijkt dat klanten BOOM beoordelen met een ruime 9. "Wij zijn pas tevreden als we onze klanten écht verder hebben geholpen", zegt directeur Hans van den Boom. "Hoog scoren in een ranglijst die is gebaseerd op onder meer partnerschap, efficiency en onze rol als business accelerator, vinden we dan ook een prachtige erkenning."

Naast de eerste plaats in de categorie business-to-business, bekleedt BOOM ook een zevende plek in de algemene top 50. Daarmee staan we voor de zevende achtereenvolgende keer in de top 10. We scoren hoog op aspecten als inzet en service (9,1), nauwkeurigheid (9), creativiteit (9,4), functioneren als sparringpartner (9,4) en als business accelerator (8,6). “Wat deze cijfers zo bijzonder maakt, is dat ze rechtstreeks afkomstig zijn van onze klanten”, aldus Van den Boom. “Een geweldige waardering.” 

 

De sterke positie in de b2b dankt BOOM aan mooie projecten voor klanten als Bolton Adhesives, Cabot, DLA Piper, SPIE, Synergo, Flamco en PON. Grote namen naast andere klanten als de Dopingautoriteit, het Ministerie van Binnenlandse zaken, Reclassering Nederland, de RDW en vele scholen en andere onderwijsorganisaties in heel Nederland.

ERROR/DEPRECATED pb_quote

“Met ruim 20 gedreven professionals zetten wij ons in om organisaties, hun mensen én omgeving duurzaam vooruit te helpen”, aldus Van den Boom, “Als we geen concreet en aantoonbaar resultaat hebben behaald, zijn wij niet tevreden. En daarbij gaat het om véél meer dan winst maken. Natuurlijk moet het rendabel zijn, maar daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de samenleving geeft uiteindelijk het meeste voldoening. Aan ons, maar óók aan onze klanten en hun medewerkers. Succesvol zijn begint al lang niet meer bij jezelf.”

Meer interessante artikelen