Welkom bij het beste B2B-adviesbureau voor de industrie en offshore

Maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Bedrijven binnen de industrie en offshore liggen onder de loep. Van hen wordt verwacht dat zij ook nadenken over thema’s als duurzaamheid. Om deze maatschappelijke aansluiting te kunnen vinden maar ook om in te kunnen blijven spelen op de marktvraag moeten bedrijven flexibel zijn. Snel en wendbaar handelen is een must; ook om de hevige concurrentie het hoofd te bieden. Met ruim 25 jaar ervaring kennen wij de industrie- en offshoresector als geen ander. Wij helpen ambitieuze bedrijven in deze sector bij actuele vraagstukken waaronder het creëren van een sterk werkgeversmerk, het verkrijgen van een krachtige positie in de markt en verbinding vinden met maatschappelijke thema’s.

Uitgeroepen tot beste bureau van Nederland

De tijd waarin bedrijven binnen de industrie- en offshore-sector zich alleen konden richten op de afzet van hun producten of diensten is voorbij. Denk aan de krapte binnen de huidige arbeidsmarkt; iedereen vist is dezelfde kleine vijver. Daarnaast wordt óók binnen de b2b-branche van bedrijven verwacht dat zij een maatschappelijke bijdrage levert. Klanten, maar ook potentiële werknemers verbinden zich liever aan een bedrijf dat ook in maatschappelijke zin iets betekent. Dat levert een win-winsituatie op: maatschappelijke waardecreatie én license to grow.

Impact creëren in de wereld van industrie en offshore

Wij helpen onze klanten impact te creëren in een complexe sector. Dit doen we door tijdens projecten nauw samen te werken met medewerkers én directie. Hierdoor begrijpen we goed welke behoeften er zijn. Samen met u creëren we toegevoegde waarde voor de hele organisatie. We maken energie los. We maken uw bedrijf klaar voor de toekomst. Duurzaam effect staat centraal in onze aanpak.

Beste B2B-bureau van Nederland

Onze inzet rendeert. Het bewijs is onze koppositie in het onderzoek ‘beste B2B-bureaus’ van vakblad Fonk waar we gemiddeld een 8.9 scoren op effectiviteit en 9.1 op business acceleration.

Staat u voor een complexe uitdaging? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen graag.

Enkele van onze klanten binnen de industrie en offshore