Welkom bij het beste B2B-adviesbureau voor de technische branche

Het enorme tekort aan technische professionals is een groot probleem. En dat zal voorlopig zo blijven. Om in te kunnen blijven spelen op de marktvraag moeten deze bedrijven flexibel zijn, werk maken van hun positie als werkgever en verbinding vinden met de maatschappij. Met ruim 25 jaar ervaring kennen wij de technische branche als geen ander. Wij helpen ambitieuze, technische bedrijven bij actuele vraagstukken waaronder het creëren van een sterk werkgeversmerk, het verkrijgen van een krachtige positie in de markt en verbinding vinden met maatschappelijke thema’s.

Uitgeroepen tot beste bureau van Nederland

De tijd waarin technische bedrijven zich alleen konden richten op de afzet van hun producten of diensten is voorbij. Zo kampt de volledige technische sector met een enorm tekort aan goede technische professionals; iedereen vist is dezelfde kleine vijver. Daarnaast wordt óók binnen de b2b-branche van bedrijven verwacht dat zij een maatschappelijke bijdrage levert. Klanten, maar ook potentiële werknemers verbinden zich liever aan een bedrijf dat ook in maatschappelijke zin iets betekent. Dat levert een win-winsituatie op: maatschappelijke waardecreatie én license to grow.

Impact creëren binnen de technische branche

Wij helpen onze klanten impact te creëren in een complexe sector. Dit doen we door tijdens projecten nauw samen te werken met omgeving, medewerkers én directie. Hierdoor begrijpen we goed welke behoeften er zijn. Samen met u maken we de  hele organisatie sterker. We maken energie los. We inspireren, adviseren, creëren en coachen. Duurzaam effect staat centraal in onze aanpak.

Beste B2B-bureau van Nederland

Onze inzet rendeert. Het bewijs is onze koppositie in het onderzoek ‘beste B2B-bureaus’ van vakblad Fonk waar we gemiddeld een 8.9 scoren op effectiviteit en 9.1 op business acceleration.

Staat u voor een complexe uitdaging? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen graag.

Enkele van onze klanten binnen de techniek