Welkom bij het beste B2B-adviesbureau voor de zakelijke dienstverlening

Maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. B2B-bedrijven moeten flexibel zijn om in te kunnen blijven spelen op de marktvraag en om de hevige concurrentie het hoofd te bieden. Snel en wendbaar handelen is een must. Met ruim 25 jaar ervaring kennen wij de bouwsector als geen ander. Wij helpen ambitieuze b2b-bedrijven bij actuele vraagstukken waaronder het creëren van een sterk werkgeversmerk, het verkrijgen van een krachtige positie in de markt en verbinding vinden met maatschappelijke thema’s.

Uitgeroepen tot beste bureau van Nederland

De tijd waarin bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening zich alleen konden richten op de afzet van hun producten of diensten is voorbij. Denk aan de krapte binnen de huidige arbeidsmarkt; iedereen vist is dezelfde kleine vijver. Daarnaast wordt óók binnen de b2b-branche van bedrijven verwacht dat zij een maatschappelijke bijdrage levert. Klanten, maar ook potentiële werknemers verbinden zich liever aan een bedrijf dat ook in maatschappelijke zin iets betekent. Dat levert een win-winsituatie op: maatschappelijke waardecreatie én license to grow.

 

Impact creëren binnen de sector zakelijke dienstverlening

Wij helpen onze klanten impact te creëren in een complexe sector. Dit doen we door tijdens projecten nauw samen te werken met medewerkers én directie. Hierdoor begrijpen we goed welke behoeften er zijn. Samen met u creëren we toegevoegde waarde binnen de organisatie. We maken energie los. We inspireren, adviseren, creëren en coachen. Analoog en digitaal. Duurzaam effect staat centraal in onze aanpak.

 

Beste B2B-bureau van Nederland

Onze inzet rendeert. Het bewijs is onze koppositie in het onderzoek ‘beste B2B-bureaus’ van vakblad Fonk waar we gemiddeld een 8.9 scoren op effectiviteit en 9.1 op business acceleration.

 

Staat u voor een complexe uitdaging? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen graag.