Communicatiebureau

BOOM is een communicatiebureau met meerdere vestigingen in Nederland. Wij sluiten organisaties aan op het heden en bereiden hen voor op de toekomst. In een wereld die snel verandert, vraagt dat om flexibiliteit. We hanteren daarom een integrale benadering van communicatievraagstukken. Zo komen we tot afgestemde en effectieve oplossingen waarmee we mensen, organisaties én omgeving verder brengen.

Strategie- en communicatiebureau

Als strategisch communicatiebureau is BOOM aanjager van verandering en innovatie. Bij opdrachten kijken we dan ook niet alleen naar communicatie, maar ook naar organisatie, technologie, cultuur en maatschappij. Op dat snijvlak bevinden we ons graag en weten we strategie, bedrijfsvoering en stakeholders te verbinden. Onze communicatieadviseurs en -specialisten werken analytisch en doortastend en leveren eerlijke en scherpe adviezen.

Hoogwaardige communicatiedienstverlening

Onze hoogwaardige communicatiedienstverlening levert écht iets op voor onze opdrachtgevers. Dat is voor ons vanzelfsprekend, evenals het opbouwen van goede relaties met klanten en de wereld om ons heen. Vertrouwen vormt daartoe voor ons de basis. Met ons betrokken team van communicatieprofessionals gaan we voor duurzaam effect. Een bewijs voor de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gevormd door de top 5-positie in het klanttevredenheidsonderzoek van vakblad Fonk. BOOM  mag zich daarmee rekenen tot de beste communicatiebureaus van Nederland.