Communicatiebureau Amsterdam

Als ervaren en kwaliteitsgedreven communicatiebureau is BOOM actief in Amsterdam. Daar sluiten we instellingen en bedrijven aan op het heden en bereiden we hen voor op de toekomst. Om dat te doen in een wereld die snel verandert, is flexibiliteit benodigd. Communicatievraagstukken benaderen wij integraal, zodat we komen tot afgestemde en effectieve oplossingen die mensen, organisaties én omgeving verder brengen.

Strategie- en communicatiebureau Amsterdam
Als strategisch communicatiebureau ondersteunt BOOM organisaties in Amsterdam bij het aanjagen van verandering en innovatie. Opdrachten gaan voor ons verder dan communicatie alleen; ook voor aspecten rondom organisatie, technologie, cultuur en maatschappij hebben we oog. Op dat snijvlak weten we strategie te verbinden met bedrijfsvoering en stakeholders. Onze analytische communicatieadviseurs en -specialisten werken op doortastende wijze en adviseren eerlijk en scherp.

Hoogwaardige communicatiedienstverlening
Hoogwaardige communicatiedienstverlening die écht iets oplevert voor onze klanten, vinden wij een vanzelfsprekendheid. Waarde hechten wij ook een goede relaties met klanten en de wereld om ons heen. Vertrouwen vormt de basis. Met ons team van betrokken communicatieprofessionals gaan wij voor duurzaam effect. In het klanttevredenheidsonderzoek van vakblad Fonk, scoort BOOM een top 5-positie. Dat dient als bewijs voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zijn er trots op dat we ons daarmee mogen rekenen tot de beste communicatiebureaus van Amsterdam en Nederland.

BOOM 
Communicatiebureau Amsterdam
T 085 9020858
info@boomstrategie.nl