Communicatiebureau Antwerpen

BOOM is een ervaren, kwaliteitsgedreven communicatiebureau voor instellingen en bedrijven in Antwerpen. Wij sluiten organisaties aan op het heden en bereiden hen voor op de toekomst. Dat doen we in een snel veranderende wereld, wat vraagt om de nodige flexibiliteit. Wij benaderen communicatievraagstukken daarom integraal. Dat resulteert in oplossingen die afgestemd en effectief zijn en die mensen, organisaties én omgeving verder brengen.

Strategie- en communicatiebureau Antwerpen
BOOM is een strategisch communicatiebureau dat organisaties in Antwerpen helpt bij het aanjagen van verandering en innovatie. Bij opdrachten gaan we verder dan communicatie alleen; we hebben ook aandacht voor aspecten rondom organisatie, technologie, cultuur en maatschappij. We verbinden op dat snijvlak strategie met bedrijfsvoering en stakeholders. Onze analytische en doortastende communicatieadviseurs en -specialisten adviseren eerlijk en scherp.

Hoogwaardige communicatiedienstverlening
Voor ons is het vanzelfsprekend dat communicatiedienstverlening hoogwaardig is en écht iets oplevert voor onze klanten. Aan goede relaties met klanten en de wereld om ons heen, hechten we veel waarde. Daarbij vormt vertrouwen de basis. Ons team van communicatieprofessionals is betrokken en gaat voor duurzaam effect. BOOM scoort in het klanttevredenheidsonderzoek van het onafhankelijke vakblad Fonk een top 5-positie, wat dient als bewijs voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarmee behoren we tot de beste communicatiebureaus die Nederland rijk is.

BOOM 
Communicatiebureau Antwerpen
T +31 85 9020858
info@boomstrategie.nl