Communicatiebureau Breda

BOOM is een communicatiebureau in Breda dat organisaties aansluit op het heden en voorbereidt op de toekomst. In een wereld die snel verandert, wordt flexibiliteit gevraagd. We benaderen communicatievraagstukken daarom integraal. Zo komen we tot afgestemde en effectieve oplossingen, waarmee we mensen, organisaties én hun omgeving verder brengen.

Strategie- en communicatiebureau Breda
Als strategisch communicatiebureau is BOOM Breda aanjager van verandering en innovatie. Bij opdrachten kijken we daarom niet naar communicatie alleen, maar ook naar organisatie, technologie, cultuur en maatschappij. Op dat snijvlak verbinden we strategie met bedrijfsvoering en stakeholders. Onze communicatieadviseurs en -specialisten gaan analytisch en doortastend te werk. Dat stelt ons in staat om eerlijk en scherp te adviseren.

Hoogwaardige communicatiedienstverlening
Een hoogwaardige dienstverlening die écht iets oplevert voor onze klanten; dat is voor ons vanzelfsprekend. Een goede relatie met onze opdrachtgevers en de wereld om ons heen, vinden we belangrijk. Vertrouwen vormt daarvoor de basis. Ons betrokken team van communicatieprofessionals zet zich in voor het realiseren van duurzaam effect. De top 5-positie in het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek van vakblad Fonk levert het bewijs voor deze kwaliteit. Daarmee mag BOOM Breda zich een van de beste communicatiebureaus in Nederland noemen.

BOOM 
Communicatiebureau Breda
Neerloopweg 26
4814 RS Breda
T 085 9020858
info@boomstrategie.nl