Communicatiebureau Eindhoven

Communicatiebureau BOOM uit Eindhoven sluit organisaties aan op het heden en bereidt hen voor op de toekomst. Omdat de wereld snel verandert, bieden we flexibiliteit. Communicatievraagstukken benaderen we integraal. Dat leidt tot afgestemde, effectieve oplossingen die mensen, organisaties én omgeving verder brengen.

Strategie- en communicatiebureau Eindhoven
BOOM Eindhoven is als strategisch communicatiebureau aanjager van verandering en innovatie. We kijken bij opdrachten daarom verder dan naar communicatie alleen. Ook hebben we oog voor organisatie, technologie, cultuur en maatschappij. Op dat snijvlak bevinden we ons graag, met als doel om strategie, bedrijfsvoering en stakeholders te verbinden. Onze communicatiespecialisten en adviseurs gaan analytisch en doortastend te werk en adviseren eerlijk en scherp.

Hoogwaardige communicatiedienstverlening
Onze communicatiedienstverlening is hoogwaardig en levert écht iets op voor onze opdrachtgevers. Een goede relatie met klanten en de wereld om ons heen vinden we belangrijk, waarbij vertrouwen de basis vormt. Ons team van betrokken communicatieprofessionals gaat voor het realiseren van duurzaam effect. Het bewijs voor de kwaliteit van onze dienstverlening wordt geleverd door de top 5-positie in het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek van vakblad Fonk. BOOM Eindhoven mag zich daarmee een van de beste communicatiebureaus in Nederland noemen.

BOOM 
Communicatiebureau Eindhoven
Postbus 27
5600 AA Eindhoven
T 085 9020858
info@boomstrategie.nl